Asha International biedt steun aan Het Rode Kruis om de inwoners van de Filipijnen te helpen. Vanaf 10 januari zijn we trotse sponsor van Het Rode Kruis.
Asha International heeft als streven, middels voorlichting en donaties een bijdrage te leveren voor het terugdringen van SOA's, HIV en AIDS. Wij zullen 1 december 2019 dan ook weer aanwezig zijn op het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks in de Beurs van Berlage.
Per 31-07-2019 worden de plastic verpakkingen van de Euroglider condooms vervangen door handige kartonnen condoom-boxen. De box is multifunctioneel. Vanuit een inkeping aan de onderkant van de box, pak je gemakkelijk een strip Eurogliders. De box is ook prima als display te plaatsen in een winkel, op de toonbank of op te bergen in de kast.
Beppy is verkozen tot het product met de beste prestaties in vergelijking met 10 verschillende soft-tampons...
WhatsApp ons met al uw vragen.

+31 6 18490201
Wil je weten welk condoom het beste bij je past? Er zijn zo vreselijk veel soorten condooms op de markt dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet. Welk condoom past nu bij jou en welke kies je?
Ook Asha zet zich in voor minder plastic
Graag stellen wij u voor aan...
Op 1 januari 2019 is het lage btw-tarief verhoog van 6% naar 9%
Team Colombia tijdens het kerstuitje!
ASHA International winnaar Beste MKB LeerWerkbedrijf 2018!
Wij van Asha International zijn trotse ouders geworden van een klein bijenvolk.
Met trots presenteren wij u de nieuwe Beppy website. Beppy.com is dynamischer, duidelijker én gebruiksvriendelijker. De website is volledig responsive en...
Vrouwenartsen ontwikkelden de eerste Beppy’s in de jaren’90. Voor vrouwen die vrij wilde zijn tijdens hun periode. Sporten, dagje sauna, zwemmen en vrijen. Hygiënisch en veilig.
1 van 2