Per 31-07-2019 worden de plastic verpakkingen van de Euroglider condooms vervangen door handige kartonnen condoom-boxen. De box is multifunctioneel. Vanuit een inkeping aan de onderkant van de box, pak je gemakkelijk een strip Eurogliders. De box is ook prima als display te plaatsen in een winkel, op de toonbank of op te bergen in de kast.
Wil je weten welk condoom het beste bij je past? Er zijn zo vreselijk veel soorten condooms op de markt dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet. Welk condoom past nu bij jou en welke kies je?
Beppy is verkozen tot het product met de beste prestaties in vergelijking met 10 verschillende soft-tampons...
WhatsApp ons met al uw vragen.

+31 6 18490201
Ook Asha zet zich in voor minder plastic
Graag stellen wij u voor aan...
Op 1 januari 2019 is het lage btw-tarief verhoog van 6% naar 9%
Team Colombia tijdens het kerstuitje!
ASHA International winnaar Beste MKB LeerWerkbedrijf 2018!
Wij van Asha International zijn trotse ouders geworden van een klein bijenvolk.
Met trots presenteren wij u de nieuwe Beppy website. Beppy.com is dynamischer, duidelijker én gebruiksvriendelijker. De website is volledig responsive en...
Vrouwenartsen ontwikkelden de eerste Beppy’s in de jaren’90. Voor vrouwen die vrij wilde zijn tijdens hun periode. Sporten, dagje sauna, zwemmen en vrijen. Hygiënisch en veilig.
Stichting Soccer School West bestaat uit een groep gepassioneerde ex-betaald voetballers uit Rotterdam West. Wij zetten beweging en voetbal in om maatschappelijke doelen te bereiken.