Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Influencer beurs

Au salon des influenceurs

Aankomende week zijn wij te vinden op de influencer beurs in Zwitserland!

Influencers, redacteuren en stylisten komen op 26 oktober 2021 samen voor een exclusieve bijeenkomst in Zwitserland en daar kun je alle hoogtepunten op het gebied van fashion, beauty, food & green lifestyle voor het komende lente/zomer seizoen van 2022 ontdekken.

Een publiek van trendsetters en mediaprofessionals die zich willen vergapen van collecties en nieuwigheden zullen hier aanwezig zijn.

Dit evenement kan gelukkig live en in kleur plaats op een stijlvolle locatie in Zwitserland, namelijk Zürich. Dit jaar werden ze opnieuw geconfronteerd met de uitdaging of deze pers dag wel op de gebruikelijke manier live kon plaatsvinden. Gelukkig gaat de beurs dit jaar wel door. Wij zijn ook erg blij dat wij de kans hebben om op deze beurs aanwezig te zijn.

Op deze beurs zullen wij ons merk ‘Beppy’ en de missie erachter presenteren en verhalen vertellen. Wij hopen hier waardevolle contacten te leggen met redacties van vele aantrekkelijke mediatitels en het influencer landschap. Ook zullen ze onze producten kunnen bekijken. Wij hebben een stand waarin we alle producten van Beppy laten zien.

Er zullen vele bekende redacties aanwezig zijn. Ook zijn de journalisten al zeer te spreken over de elegante locatie van de beurs.

Deze beurs wordt georganiseerd in samenwerking met Power4Lifestyle. Power4Lifestyle AG is met haar dochteronderneming Power4Brand een communicatiebureau die gevestigd is in Zwitserland. Dit communicatiebureau richt zich op mode, schoonheid, lifestyle en voeding. Ze hebben een filiaal in Zwitserland en in Hamburg.

Al meer dan 10 jaar zijn hun halfjaarlijkse Power4Lifestyle en Power4Brands persdagen een hoogtepunt op de kalender geweest.

Ze willen deze influencer beurs echt vieren onder het motto: Reset & Chat. Daarom hebben ze ook influencers, stylisten en redacteuren uitgenodigd voor een leuk samenzijn.

Wij kijken er enorm naar uit en wij gaan ervan uit dat het een leuke maar ook leerzame dag wordt!

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop