Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Euroglider condooms zijn de beste condooms van 2021

euroglider

Adviesjagers heeft een artikel geschreven waarin ze de beste condooms van 2021 laten zien. Onze EuroGlider condooms zijn gekozen tot de beste condooms met condoomdispenser! EuroGlider condooms zijn standaard condooms. De condooms zijn transparant en glad. Ook hebben ze een reservoir en glijmiddel. De EuroGlider heeft een standaard maat. Het condoom biedt een goede bescherming en het condoom voelt prettig aan.

Ze worden geleverd in een condoomdispenser van 144 stuks. De condooms kunnen voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik gebruikt worden. De condooms zijn CE 0120 gecertificeerd en getest volgens de ISO 4074. De condooms zijn geproduceerd door ISO 13485 gecertificeerde producenten.

In het artikel van adviesjagers kun je ook zien wat hun hebben gekozen als ‘De beste traditionele condooms’, ‘De beste stimulerende condooms’ en ‘De beste latexvrije condooms’.

Het gebruik van een condoom is nodig zodat je de verspreiding van Soa’s verminderd tijdens een seksuele relatie. Ook gebruik je een condoom om zwangerschap te voorkomen.

Het grootste deel van de condooms worden gemaakt van latex of kunststof. Latex condooms kunnen erg ver uitrekken voordat ze kapotgaan. Ze kunnen alleen wel beschadigen bij het gebruik van bepaalde soorten glijmiddelen.

Er bestaan ook allerlei verschillende soorten condooms. Je hebt natuurlijk de normale condooms, maar je hebt bijvoorbeeld ook condooms met ribbels, condooms die wat dunner of dikker zijn en condooms met bijvoorbeeld een warmte- of koud effect.

Ook bestaan er condooms van verschillende kleuren, geuren en met smaakjes. Wat je het fijnste vindt is natuurlijk een persoonlijke keuze. Je kunt ze allemaal uitproberen om te zien wat jou het beste bevalt.

In het artikel wordt veel informatie gegeven over condooms. Als je dit interessant geeft kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen!

Bestel nu jouw EuroGlider condooms! Je kunt kiezen voor een doos van 144 stuks of een doos van 1008 stuks.

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop