Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Betaalmethoden

Bij Asha International kunt u kiezen voor verschillende online en offline betaalmethoden voor het afrekenen van onze producten.

ONLINE BANKIEREN

iDeal NEDERLAND

  • Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING/Postbank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen.

Bancontact

  • Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash online bankieren. Bancontact / Mister Cash online bankieren is tijdbesparend, gebruiksvriendelijk en veilig. Betalingen worden realtime uitgevoerd.

ONLINE BETAALSYSTEEM

PayPal

  • Is een veilige online betaalservice waarmee u online artikelen kunt betalen. U dient u eerst aan te melden bij PayPal en een PayPal account op te zetten [Hiervoor gaat u naar www.paypal.com]. Uw PayPal  account is gekoppeld aan uw creditcard of uw bankrekening. Voor een betaling hoeft u slechts het e-mail adres van de ontvanger te weten, het bedrag wordt vervolgens automatisch afgeschreven.
    Voor direct paypal overschrijvingen, het paypal account van Asha International is: info@asha.nl

Creditcards

  • Het online betalen met een creditcard is makkelijk en veilig. Selecteer eerst uw creditcard (Visa, Mastercard en American Express). Vervolgens voert u uw creditcardnummer en de vervaldatum (expiry date) in. Wanneer deze gecontroleerd zijn en alles klopt, dan wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven.

BANKOVERSCHRIJVING

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op onze bankrekening onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling. Op de factuur kunt u alle informatie vinden.

NL – Voor onze klanten in Nederland:
IBAN: NL84INGB0007699241 (Bank ING: 7699241)
BIC: INGBNL2A

BE – Voor onze klanten in Belgje/ Pour nos clients en Belgique:
Bank PCR/CCP 000-0711758-69
IBAN: BE71000071175869
Swift: BPOTBEB1

DE – Für unsere Kunden in Deutschland: 
Postbank Köln: 533126501 Blz.37010050
IBAN: De74370100500533126501
Swift: PBNKDEFF

 

 

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop