Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Wij zullen dit jaar te vinden zijn op de Nationale GezondheidsBeurs

gezondheidsbeurs

De 14e editie van de Nationale GezondheidsBeurs zal nu plaatsvinden van donderdag 19 t/m zondag 22 mei 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

De nationale gezondhiedsbeurs is de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. De beurs vindt plaats op de Jaarbeurs in Utrecht.

Na een onzekere tijd kunnen ze eindelijk weer beginnen. Dit wordt de 14e editie en wordt ook gezien als het gezondste dagje uit! De GezondheidsBeurs duurt 4 dagen lang. Tijdens deze beurs zijn er gemiddeld 45.000 bezoekers en 325 exposanten.

De GezondheidsBeurs is de ideale consumentenbeurs waarbij je een enthousiaste en bewuste doelgroep bereikt.

Tijdens deze beurs staat het thema gezondheid en een gezonde leefstijl centraal. Bij deze beurs krijg je een verrassend en veelzijdig aanbod te zien. Op de beurs zelf krijg je vele workshops, testen, voorlichtingen, activiteiten en presentaties te zien van verschillende auteurs, bloggers en sprekers op het gebied van een gezonde leefstijl. Het is dus erg interactief.

Er zijn betrouwbare content partners aanwezig die beschikken over autoriteit en deskundigheid. De bezoekers zijn actief en zijn zich bewust van gerichte keuzes. De indeling is vaak thematisch en de stands zijn sfeervol aangekleed. De Nationale Gezondheidsbeurs werkt in samenwerking met beroepsorganisaties en belangenverenigingen.

De verschillende thema’s die je tegenkomt op de beurs zijn: Health, Food, Body, Mind, Beauty & Allergie. Wij willen tijdens deze beurs graag onze producten demonstreren, consumenten adviseren en een gezonde boodschap overbrengen.

De GezondheidsBeurs wordt gezien als een topdag, die bestaat uit interessante lezingen, gemotiveerde standhouders, vele tips, gezondheidschecks en vaak ook uit proeverijen.

Wij vinden het erg belangrijk om deel te nemen aan deze beurs omdat we op deze manier de naamsbekendheid vergroten en nieuwe contacten kunnen leggen. Ook kijken wij er ontzettend naar uit. Zien wij jullie daar ook? Op deze website kun jij nu alvast jouw tickets bestellen!

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop