Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Cora begint aan een Executive MBA bij MSM!

CORA-MBA

Asha International waardeert en ondersteunt de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers! Wij stimuleren onze medewerkers om zich continu te verbeteren en te ontwikkelen via cursussen, workshops, praktijkopleidingen, etc.

Een van onze medewerkers, Cora Tromp-Man, won in mei 2021 de Marina van Damme Grant van €9000,- met haar persoonlijke ontwikkelingsplan om verder te gaan met een MBA.

“Ter aanvulling op mijn Master in Engineering wil ik meer leren over bedrijfsgerelateerde zaken . Daarnaast wil ik mijn leiderschapsvaardigheden verbeteren.” 

Deze beurs was de eerste van drie beurzen die ze ontving. Daarnaast ontving ze in oktober 2021 de European Fund Scholarship en de Women’s Ambassadorship Scholarship van Maastricht School of Management (MSM).

Maastricht School of Management heeft meer dan 68 jaar ervaring in managementonderwijs. Op basis van de CEO Magazine Global MBA ranking 2021 staat MSM’s Executive MBA op de 5e plaats wereldwijd. In Nederland hebben zij het beste Executive MBA programma (CEO Magazine, 2021).

Vorige week is Cora begonnen aan haar Executive MBA ervaring bij MSM. De eerste module over Culturele Diversiteit en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft haar veel inspiratie gegeven voor Asha International. In de komende twee jaar zal ze zich verder verdiepen in andere bedrijfsgerelateerde onderwerpen.

 

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop