Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Euroglider condooms zijn de best verkochte condooms in de professionele sector

euroglider

Op Bol.com kun je de Euroglider condooms, 144 stuks, kopen. Euroglider condooms zijn standaard transparante en gladde condooms met reservoir en glijmiddel, in een standaard maat. Ze zijn makkelijk om te doen en het condoom is zo goed als smaak- en reukloos. Het biedt een uitstekende bescherming en voelt prettig aan. Ze worden geleerd als condoomdispenser, dat zowel voor persoonlijk gebruik als in de professionele sector gebruikt kan worden. De inhoud van een doos bestaat uit 144 condooms. De condooms zijn CE 0120 gecertificeerd en getest volgens de ISO 4074 en geproduceerd door ISO 13485 gecertificeerde producent.

Ook krijgen Euroglider condooms op Bol.com vele positieve reviews.

De condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex. De condooms hebben iets meer glijmiddel dan het budgetcondoom van Durex. De condooms zijn in de jaren 90 ontwikkeld door de NVSH om goede kwaliteit voor een nette prijs aan te bieden. De merkcondooms waren in die tijd en nu nog steeds nogal duur. Het Euroglider condoom is nu dus terug van weg geweest!

Bij Asha en Ashadirect kun je de condooms bestellen. Je kunt ze bestellen in een 144 stuks verpakking of in een 1008 verpakking.

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop