Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Viraal op TikTok

Viraal-op-TikTok

Wij zijn nu enige tijd bezig met TikTok. Wij maken grappige filmpjes die voor leuke content zorgen. Onze meest bekeken video is maar liefst 2,6 miljoen keer bekeken! Ook hebben we maar liefst 670 duizend likes!

Maar wat is TikTok nou eigenlijk?

TikTok is een app die social media en muziek combineert. De app is vooral erg populair bij (jonge) tiners. Maar ook steeds meer volwassenen vinden hun weg naar de app. Het is namelijk DE bestemming voor video’s op je telefoon. Op TikTok kun je korte video’s zien die spannend, spontaan en oprecht zijn. Of je nu sportfanaat bent, een dierenliefhebber of gewoon wilt lachen, er is voor iedereen wat te vinden op TikTok. Het enige wat je hoeft te doen is kijken, meedoen met wat je leuk vindt, overslaan wat je niet leuk vindt, en je zult een eindeloze stroom van korte video’s vinden die speciaal voor jou zijn gemaakt. Van je ochtendkoffie tot je middagboodschappen, TikTok heeft de video’s die je dag gegarandeerd goed zullen maken.

Met TikTok kun je originele video’s ontdekken en maken door de handige hulpmiddelen waarmee je dagelijkse momenten kunt bekijken en vastleggen.

Je kunt je video’s naar een hoger niveau brengen dankzij special effecten, filters, muziek en meer. Je kunt eenvoudig videoclips trimmen, knippen samenvoegen en dupliceren zonder de app te verlaten. Ook kun je gratis je favoriete muziek of geluid toevoegen. Je kunt ze eenvoudig bewerken maar je kunt ook kiezen uit een afspeellijst die TikTok zzelf gecreëerd heeft. Elk genre kun je vinden ook de meest virale en originele geluiden

Je wordt vermaakt en geïnspireerd door een wereldwijde gemeenschap van miljoenen makers.

Wij maken gebruik van de dagelijkse trends en creatieve effecten om zo de leukste content voor onze klanten te creëren!

Benieuwd naar ons account? Neem een kijkje en volg ons voor de leukste content!

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop