Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Vakbeurs eroFame 2021 wordt verplaatst naar het voorjaar van 2022

eroFame-vakbeurs

EroFame is een vakbeurs voor de erotische markt. EroFame is wereldwijd een toonaangevend  B2B evenement voor de erotische industrie. Tijdens hun laatste editie waren er meer dan 200 nationale en internationale exposanten. De internationale handelsconventie richt zich op producten en diensten uit de erotische markt en het lifestyle-segment, waaronder adult toys en erotische accessoires, maar ook lingerie en andere producten die maar weinig met de hardcode-industrie te maken hebben. Het evenement vond in 2010 voor het eerst plaats in Berlijn.

Op 9 oktober opende eroFame 2019 voor de tiende keer haar deuren voor de internationale erotiekhandel. Drie dagen lang werden in de branche b2b contacten gelegd en opgefrist en zaken gedaan met internationale fabrikanten en exposanten uit de erotische industrie op het Hannoveraanse beursterrein.

Wij zouden deelnemen aan eroFame 2021 in Hannover, Duitsland. Alleen wordt het voor bezoekers buiten Europa lastig om de beurs te bezoekers daarom heeft de organisatie ervoor gekozen om de beurs uit te stellen tot het voorjaar van 2022.

Wij betreuren deze beslissing maar het is begrijpelijk. In het voorjaar hopen wij dat het aanvaardbaar aantal bezoekers en exposanten kan deelnemen aan de beurs.

Helaas verhindert de pandemie ons nog steeds. EroFame weet ook niet of er een digitale versie online gaat komen. Zij vinden namelijk dat deze vakbeurs het beste tot zijn recht komt door persoonlijke, menselijke uitwisselingen van onze brance en dit wil eroFame graag in de toekomst zo houden.

EroFame is bezig met de planning voor volgend jaar en ze zullen ons spoedig informeren. We hopen op een spoedige ommekeer in deze onfortuinlijke wereldwijde situatie. Uitgesteld is beter dan afgelast.

Op eroFame 2022 kun je contact leggen en opfrissen en ook zaken doen met internationale producenten en exposanten uit de erotische industrie. Dit evenement biedt een platform voor alle aanwezigen om succesvolle nieuwe producten, concepten, ideeën en diensten uit verschillende marktsegmenten te presenteren.

Hopelijk tot volgend jaar!

 

 

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop