Europharma

Comfortabel en discreet menstrueren met Europharma tampons: nu met geïntegreerd uitneemlusje en natuurlijke gel

Europharma tampons zijn gemakkelijk in te brengen en te verwijderen dankzij de natuurlijke gel en het zachte sponsje met uitneemlusje. Het vernieuwde ontwerp met geïntegreerd uitneemlusje is beter voor het milieu. Ideaal voor discreet sporten, zwemmen, dansen en seks tijdens je menstruatie.

Vragen? Bel ons

+31 (0)10 467 6747

Waarom Europharma Tampons verkopen als reseller?

Natuurlijke gel en uitneemlusje

Europharma tampons zijn voorzien van een natuurlijke gel en een uitneemlusje, waardoor ze gemakkelijk en comfortabel zijn om in te brengen en te verwijderen.

Milieuvriendelijk ontwerp

Het vernieuwde ontwerp van Europharma tampons met geïntegreerd uitneemlusje is beter voor het milieu en vermindert afval.

Klinisch getest

Europharma tampons zijn klinisch getest en voldoen aan alle Europese regelgeving en normen voor veiligheid en kwaliteit. Dit zorgt voor extra gemoedsrust bij klanten.

Bestanden

CE-certificering (PDF)

Download alle product foto’s (ZIP)

Documentatie

Als producent van intieme producten hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de relevante ISO- en EDANA-normen.
Wil je meer informatie over onze certificeringen en kwaliteitsbeleid? Download dan onze certificaten.

Producten

Wil je een reseller worden?

Als je interesse hebt om reseller te worden van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We bieden niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook uitstekende ondersteuning en begeleiding voor onze resellers. We staan klaar om samen te werken en te groeien!
0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop