+31 (0)10 467 6747 | Seinhuiswachter 1-3, 3034 KH Rotterdam

Europharma E-Ph+ Hand Rub en Handzeep

In week 15 zullen onze Europharma E-Ph+ Hand Rub en Europharma E-Ph+ Handzeep leverbaar zijn. De Hand Rub en Handzeep voldoen aan de richtlijnen die het WHO (World Health Organisation) heeft opgesteld voor desinfecterende middelen.

Door de uitbraak van het nieuwe Corona virus is er veel vraag naar infectie-preventiemiddelen. Om onze klanten in deze tijden te kunnen blijven voorzien van advies, service en goederen, heeft ons innovatie- en productontwikkelingsteam in een razendsnel tempo het productportfolio uitgebreid met twee nieuwe producten: Europharma E-Ph+ Hand Rub en Europharma E-Ph+ Handzeep.

Europharma E-Ph+ Hand Rub is een desinfectiemiddel dat bacteriën en virussen elimineert. De desinfecterende Hand Rub is een effectief middel om snel je handen hygiënisch te reinigen zonder water en zeep. Je brengt een kleine hoeveelheid Hand Rub toe op één van je handen, verdeel de Hand Rub d.m.v. een was-beweging over beide handen en masseer goed in. Binnen enkele seconden zijn je handen schoon, fris en droog.

De Europharma E-Ph+ Handzeep is een hygiënische zeep om je handen grondig te reinigen. Haar unieke formulier reinigt niet alleen de handen, maar verzorgt ze ook. Hierdoor drogen je handen niet uit bij veelvuldig gebruik. Met de handige pomp breng je een kleine hoeveelheid Handzeep aan op de handen. Voor 20 seconden lang masseer je de handen goed in met de zeep en spoel daarna je handen goed af met water.

Europharma E-Ph+ Hand Rub zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in de 100ml en 5L navul variant. Dit assortiment zal snel uitgebreid worden met een 200ml, 500ml en 1L navulverpakking. Houdt onze website goed in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

Europharma E-Ph+ Handzeep zal verkrijgbaar zijn in 500ml pompfles en de 5L navulverpakking.

Voor meer informatie neem contact met ons op via info@asha.nl. Spreekt u ons liever telefonisch, dan kunt u ons bellen op 0031 (0) 10 467 67 47.

Stay safe en blijf positief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Your Cart