Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Nieuwe Lady to Go bag

lady-to-go-bag

Met de Lady to Go bag, ook wel ‘seks’ party tas genoemd kun je gemakkelijk hygiëneproducten, toiletartikelen of smeermiddelen meenemen naar bijvoorbeeld een feestje. Ook kun je er verschillende seks toys in opbergen!

Schaam je niet voor je seksuele behoeftes. Neem ze met je mee! Op Asha Direct verkopen wij verschillende toys. Deze toys zijn nieuw in het assortiment. Zo heb je bijvoorbeeld Jack the Rabbit, deze past precies in jouw Lady to go Bag en je hebt zelfde nog ruimte over voor andere toys.

Jack the Rabbit is een duo-vibrator met twee delen die je verwennen: de lange stam met gebogen top en de clitorisstimulator.

We hebben natuurlijk ook nog andere opties.

Hou jij graag zelf de controle of durf je deze eens echt los te laten? Door een combinatie van uiterste hoge kwaliteit, een lange accuduur, intense vibraties, op afstand bestuurbaar én het gestroomlijnde en waterdichte design, is dit het product waar jij naar op zoek bent!

Het vibrerend ei zorgt voor ondeugende momenten die je ieder moment kunt beleven.

Ook verkopen wij een Lipstick Vibrator van klein formaat met extreme kracht. Aan de buitenkant ziet deze vibrator eruit als een gewone lipstick waardoor je deze heel discreet in je tasje mee kunt nemen.

Misschien toch iets uit je comfort zone proberen? Zoals de wondere wereld van anale stimulatie? Probeer dan de Fun Stick en ervaar een sensationeel anaal orgasme. De Fun Stick is geschikt voor personen die hun grenzen willen verleggen. De kralen gaan van klein naar groot en creëren een leuke, aangename en erotische sensatie.

Benieuwd naar de andere toys? Ga dan naar www.ashadirect.nl/product-categorie/toys/

De Lady to Go bag is een tasje dat gemaakt is van kwaliteitssiliconen. Deze tasjes hebben een lengte van 18 cm en een hoogte van 12,5 cm. De kleuren Zwart & Bordeaux zijn limited edition. Dus wees er snel bij want op is op!

 

1
  • Item added to cart
1
23,06 (excl. btw) incl. BTW