Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Europharma E-Ph+ Hand Rub en Handzeep

Onze Europharma E-Ph+ Hand Rub en Europharma E-Ph+ Handzeep zijn vanaf nu leverbaar! De Hand Rub en Handzeep voldoen aan de richtlijnen die het WHO (World Health Organisation) heeft opgesteld voor desinfecterende middelen.

Door de uitbraak van het nieuwe Corona virus is er veel vraag naar infectie-preventiemiddelen. Om onze klanten in deze tijden te kunnen blijven voorzien van advies, service en goederen, heeft ons innovatie- en productontwikkelingsteam in een razendsnel tempo het productportfolio uitgebreid met twee nieuwe producten: Europharma E-Ph+ Hand Rub en Europharma E-Ph+ Handzeep.

Europharma E-Ph+ Hand Rub is een desinfectiemiddel dat bacteriën en virussen elimineert. De desinfecterende Hand Rub is een effectief middel om snel je handen hygiënisch te reinigen zonder water en zeep. Je brengt een kleine hoeveelheid Hand Rub toe op één van je handen, verdeel de Hand Rub d.m.v. een was-beweging over beide handen en masseer goed in. Binnen enkele seconden zijn je handen schoon, fris en droog.

De Europharma E-Ph+ Handzeep is een hygiënische zeep om je handen grondig te reinigen. Haar unieke formule reinigt niet alleen de handen, maar verzorgt ze ook. Hierdoor drogen je handen niet uit bij veelvuldig gebruik. Met de handige pomp breng je een kleine hoeveelheid Handzeep aan op de handen. Voor 20 seconden lang masseer je de handen goed in met de zeep en spoel daarna je handen goed af met water.

Europharma E-Ph+ Hand Rub is verkrijgbaar in de varianten 100ml, 200ml, 500ml pompfles en 5 Liter navulverpakking.

Europharma E-Ph+ Handzeep is verkrijgbaar  in 500ml pompfles en de 5L navulverpakking.

Tip: Door een groot tekort aan flesje is het raadzaam om deze flesjes opnieuw te gebruiken. Het flesje goed doorspoelen met warm water en daarna afdrogen. De pomp in warm water doorpompen en daarna leegpompen. Flesje kan je zelf navullen met (5L navulverpakking Europharma E-Ph+ Hand rub) een passende trechter met ruime opening. 

Houdt onze website goed in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. Voor meer informatie neem contact met ons op via info@asha.nl. Spreekt u ons liever telefonisch, dan kunt u ons bellen op 0031 (0) 10 467 67 47.

Stay safe en blijf positief!

1
  • Item added to cart
1
43+ shoppers have bought this
16,94 (excl. btw) incl. BTW