Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2019

1 december 1988 is de eerste Wereld Aids Dag ontstaan uit een initiatief van medewerkers van de World Health Organization. Vandaag de dag staat men ieder jaar op 1 december stil bij de strijd tegen aids en wordt er opgeroepen tot meer solidariteit met mensen met hiv en aids.

Asha International heeft als streven, middels voorlichting en donaties een bijdrage te leveren voor het terugdringen van soa’s, hiv en aids. Wij zullen 1 december 2019 dan ook weer aanwezig zijn op het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks in de Beurs van Berlage.

Samen met meer dan 500 professionals en vertegenwoordigers uit verschillende doelgroepen kunt u de gehele dag geïnformeerd en geïnspireerd worden over (de laatste ontwikkeling rond) soa’s, hiv en gezonde seks.

Tevens sponsort Asha International condooms aan het AZ Sint-Jan. AZ-Sint-Jan heeft een multidisciplinair team beschikbaar, bestaande uit artsen, verpleegkundigen, een diëtiste, een sociaal werker, een psycholoog en een seksuoloog met als doel patiënten in hun totaliteit te benaderen en ondersteuning te bieden op verschillende vlakken. Tijdens Wereld Aids Dag proberen zij mensen duidelijk te maken dat hiv helaas nog niet uit het straatbeeld verdwenen is.

Middels een stand in het ziekenhuis probeert men op Wereld Aids Dag patiënten, bezoekers en personeel te sensibiliseren en te informeren. De condooms zullen worden aangeboden als bewustwording van preventieve maatregelen tegen hiv.

Benieuwd naar het programma van het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks? Bekijk dan de website van het Aidsfonds.

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop