Euroglider

Ontdek het vernieuwde Euroglider assortiment: voordelige en betrouwbare condooms in bulkverpakking

Euroglider condooms zijn terug van weggeweest en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De condooms zijn verkrijgbaar in bulkverpakkingen van 144 of 1008 stuks en zijn een veilig alternatief voor andere merken. Ze zijn transparant, hebben een standaard model met reservoir en bevatten niet-zaaddodend glijmiddel op siliconenbasis. Euroglider condooms zijn CE0120 gecertificeerd en getest volgens ISO4074:2015, geproduceerd door een ISO 13485 gecertificeerde producent en bieden dus betrouwbare bescherming.

Vragen? Bel ons

+31 (0)10 467 6747

Vergroot je omzet met Euroglider Condooms - goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Euroglider biedt goede kwaliteit condooms tegen een betaalbare prijs. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor consumenten die op zoek zijn naar kwalitatieve condooms tegen een lagere prijs.

Grote verpakkingen

Naast de standaardverpakking van 144 stuks, biedt Euroglider ook een optie van 1008 stuks. Dit kan voordelig zijn voor consumenten die regelmatig condooms gebruiken en graag grotere hoeveelheden in huis halen.

Veiligheid en certificering

De Euroglider condooms zijn CE0120 gecertificeerd en getest volgens ISO4074:2015. Ze worden geproduceerd door een ISO 13485 gecertificeerde producent, waardoor veiligheid en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Bestanden

CE-certificering (PDF)

Download alle product foto’s (ZIP)

Documentatie

Als producent van intieme producten hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de relevante ISO- en EDANA-normen.
Wil je meer informatie over onze certificeringen en kwaliteitsbeleid? Download dan onze certificaten.

Wil je een reseller worden?

Als je interesse hebt om reseller te worden van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We bieden niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook uitstekende ondersteuning en begeleiding voor onze resellers. We staan klaar om samen te werken en te groeien!
0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop