Soft & Tender Massagemilk

Verwen jezelf en anderen met de zachte formule van Soft & Tender Massagemelk

Ontdek de zachte en geurloze Soft & Tender Massagemelk, geschikt voor alle huidtypen. Deze erotische massagemelk laat de hand soepel met de huid werken en is met water goed afwasbaar. Het irriteert niet en heeft een geringe invloed op rubber en latex. Perfect voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik door (sport)masseurs. Er zijn twee formaten beschikbaar: 200ml en 5 liter, waardoor je altijd voldoende voorraad hebt. Ervaar zelf de aangename en soepele massage die Soft & Tender Massagemelk biedt.

Vragen? Bel ons

+31 (0)10 467 6747

Maak uw aanbod compleet met Soft & Tender Massagemelk, een professionele erotische massagemelk die sportmasseurs zullen waarderen vanwege de geringe invloed op rubber en latex.

Geschikt voor alle huidtypen

Soft & Tender Massagemilk is geschikt voor alle huidtypen en irriteert niet, waardoor het ideaal is voor klanten die op zoek zijn naar een zachte en comfortabele massage.

Geurloos en reukloos

Soft & Tender Massagemilk is geur- en reukloos, waardoor het perfect is voor klanten die gevoelig zijn voor geuren en parfums.

Professionele kwaliteit

Soft & Tender Massagemilk is ontworpen voor professionele (sport)masseurs en biedt daarom een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Als reseller kunt u klanten verzekeren van de beste kwaliteit massageolie.

Bestanden

CE-certificering (PDF)

Download alle product foto’s (ZIP)

Documentatie

Als producent van intieme producten hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de relevante ISO- en EDANA-normen.
Wil je meer informatie over onze certificeringen en kwaliteitsbeleid? Download dan onze certificaten.

Wil je een reseller worden?

Als je interesse hebt om reseller te worden van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We bieden niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook uitstekende ondersteuning en begeleiding voor onze resellers. We staan klaar om samen te werken en te groeien!
0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop