Cycloon: onze duurzame vervoerder

We hebben ervoor gekozen om samen te werken met Cycloon, omdat wij willen dat onze klanten hun bestellingen snel ontvangen. Asha International is gevestigd in de drukke stad Rotterdam, dus fietskoeriers zijn zeer geschikt voor snelle bezorging. Ze zijn snel, duurzaam en kunnen overal komen.

Door onze collaboratie hebben wij een bijdrage geleverd aan een sociale en duurzame samenleving. Namelijk 60% van elke euro aan omzet wordt weer sociaal en duurzaam geïnvesteerd. Samen speelden wij een belangrijke rol in de lockdown van 2020. Via het netwerk van Cycloon konden wij onze pakketten blijven bezorgen en onze klanten verblijden met een snelle levering.

Wij blijven ons partnership voorzetten, omdat wij het belangrijk vinden dat de bezorgmarkt duurzamer, schoner en socialer wordt.

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop