Héros siliconen glijmiddel

Ervaar langdurig comfort en plezier met Héros Siliconen Glijmiddel

Héros siliconen glijmiddel van medische kwaliteit is olievrij en plakt niet. Het voelt zacht aan en is geschikt voor gebruik met condooms en seksspeeltjes. Héros droogt niet uit en vermindert vaginale droogheid en ander intiem ongemak. Dit geur-, smaak- en kleurloze glijmiddel is dermatologisch getest en geschikt voor vaginale en anale seks, massages of om droge en schrale plekken in te smeren. Verhoog het plezier en verkoop Héros siliconen glijmiddel als reseller.

Vragen? Bel ons

+31 (0)10 467 6747

Word een succesvolle aanbieder van Héros siliconen glijmiddel met deze voordelen voor resellers

Hoogwaardige medische kwaliteit siliconen

Héros is gemaakt van hoogwaardige siliconen van medische kwaliteit, waardoor het duurzaam in gebruik is en glad blijft voor eindeloos plezier.

Geschikt voor zowel vaginale als anale seks

Héros is speciaal ontwikkeld voor de man en geschikt voor zowel vaginale als anale seks. Bovendien zorgen de hoogwaardige siliconen voor minimale wrijving en warmte, wat Héros het beste anale glijmiddel maakt.

Dermatologisch getest

Héros is dermatologisch getest, wat betekent dat het veilig en betrouwbaar is om te gebruiken en verkopen.

Bestanden

CE-certificering (PDF)

Download alle product foto’s (ZIP)

Documentatie

Als producent van intieme producten hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de relevante ISO- en EDANA-normen.
Wil je meer informatie over onze certificeringen en kwaliteitsbeleid? Download dan onze certificaten.

Wil je een reseller worden?

Als je interesse hebt om reseller te worden van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We bieden niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook uitstekende ondersteuning en begeleiding voor onze resellers. We staan klaar om samen te werken en te groeien!
0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop