Groothandelsprijzen met minimale bestelbedrag van €200,- excl. BTW. Voor retailorders onder €200,- excl. BTW, kunt u bestellen op AshaDirect.

Beppy Soft + Comfort

Beppy sponsjes zijn menstruatie sponsjes die je op speciale momenten tijdens je menstruatie kunt gebruiken, bijvoorbeeld als je een bezoekje wilt brengen aan de sauna, naar het zwembad wilt gaan of als je zin hebt in een vrijpartij met een bedpartner. Er zijn naast Beppy sponsjes ook andere vormen van menstruatie sponsen verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld de zeespons. We vertellen je graag in deze post wat de voordelen zijn van een spons tampon en waarop je moet letten als je een soort gaat kiezen.

Wat zijn de voordelen van een spons tampon?
Met de vele keuze in hygiëne producten voor vrouwen ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de voordelen van een menstruatie spons ten opzichte van de andere artikelen. Wist je al dat:

* het een tampon zonder touwtje is en daardoor onzichtbaar is? Als je bijvoorbeeld gaat zwemmen hoef je je dus geen zorgen te maken dat iemand ziet dat je ongesteld bent of dat er een touwtje ontsnapt uit je bikini.

* een menstruatie spons ergonomisch is en zich naar jouw lichaam vormt zodat je je geen zorgen hoeft te maken om doorlekken?

* je met een menstruatie spons ook gewoon kunt vrijen zonder dat je bedpartner hier iets van merkt?

* je met een spons tampon kunt doen waar je zin in hebt als je ongesteld bent, zonder dat je menstruatie een belemmering is. Ga dus gewoon lekker naar de sauna, bezoek de sportschool of ga een avond lekker dansen zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je menstruatie.

Waarom moet ik kiezen voor Beppy sponsjes?
Er zijn verschillende aanbieders van een spons voor ongesteldheid op de markt. Hoe weet je nu welk merk je moet uitzoeken met de vele keuze die er is? Wij geven je graag een paar aandachtspunten om naar te kijken bij het selecteren van jouw menstruatie spons.

* Let goed op de kwaliteit van de spons tampon. Er zijn aanbieders met een mindere kwaliteit treksterkte waardoor het materiaal sneller scheurt bij het verwijderen.

* Ga na of de menstruatie sponsjes getest zijn. Beppy sponsjes zijn bijvoorbeeld dermatologisch en klinisch getest voor veilig gebruik.

* Ga na van welk materiaal de sponsjes gemaakt zijn, om te voorkomen dat de spons tampon bijvoorbeeld schimmelvorming krijgt. Beppy sponsjes hebben een zachte structuur, er zijn echter ook zeespons tampons verkrijgbaar gemaakt van een natuurlijk materiaal dat niet steriel is.

* Beppy sponsjes hoef je niet op maat te knippen voordat je ze inbrengt, het sponsje vormt zich naar jouw lichaam zodat er geen menstruatiebloed ontsnapt. Andere vormen van menstruatie sponsjes zoals de zeespons moet je wel vaak zelf nog bewerken om te zorgen dat het product goed aansluit bij jouw lichaam.

Wat zijn de verschillen tussen de Beppy tampons?
Er zijn 2 soorten Beppy Tampons. De WET en DRY versie. De overeenkomsten van de varianten:

* Beide tampons hebben een zachte structuur en vormen naar de contouren van je lichaam.

* Een sponsje dat je maximaal 8 uur draagt tijdens je menstruatie.

* De tampons worden gebruikt voor dezelfde gelegenheden, zoals sport, sauna, seks en meer….

De verschillen tussen de varianten:

* WET versie is voorzien van een lactagel (eenvoudig inbrengen).

* WET versie heeft een handig uitneemlusje (eenvoudig verwijderen).

* DRY versie heeft een anatomische vorm.

* DRY versie is bedoeld voor de geoefende gebruikster.

Wat is het verschil met reguliere tampons en maandverband?
De Beppy heeft geen touwtje en is dus geen gewone tampon, zoals bijvoorbeeld een ob tampon. Beppy tampons zonder touwtje geven je vrijheid als je ongesteld bent, ook bij zwemmen, sporten, seks en sauna. Het beste alternatief voor maandverband of reguliere tampons. Zie hier de voor- en nadelen op een rijtje:

 

 

Beppy tampon Reguliere tampon Maandverband
Zwemmen Ja Niet fijn Nee
Sporten Ja Niet fijn Niet fijn
Sauna Ja Niet fijn Nee
Seks Ja Nee Nee
Vakantie Ja Ja Niet fijn
Uitgaan Ja Ja Niet fijn
Comfort Ja Niet fijn Niet fijn
Slapen Ja (max. 8 uur) Nee Niet fijn
Antiallergeen Ja Nee Nee
1 size fits all Ja Nee Nee

0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop