Beffy

Beffy likdoekjes - De oplossing voor schone en veilige orale bevrediging

Ontdek de hygiënische en veilige manier van orale bevrediging met Beffy likdoekjes. Deze speciale doekjes zijn ontworpen om de intieme delen grondig schoon te maken voordat je begint aan orale seks. Beffy likdoekjes zijn geur- en smaakloos en bieden bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen bij goed gebruik. Verwen jezelf of je partner met een gerust hart en geniet van een onbezorgde ervaring met Beffy likdoekjes.

Vragen? Bel ons

+31 (0)10 467 6747

Word een Beffy reseller en bied je klanten schone en veilige orale bevrediging product

Veilige en hygiënische orale seks

Beffy likdoekjes zijn speciaal ontworpen voor een veilige en hygiënische ervaring bij het geven of ontvangen van orale seks, waardoor zowel jij als je klanten zich comfortabel en beschermd voelen.

Geur- en smaakloos

De doekjes zijn geur- en smaakloos, waardoor de ervaring natuurlijk blijft en niet verstoord wordt door onaangename geuren of smaken.

Bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen

Beffy likdoekjes bieden bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen, zolang ze op de juiste manier worden gebruikt. Dit geeft je klanten gemoedsrust en helpt de verspreiding van ziekten te voorkomen.

Bestanden

CE-certificering (PDF)

Download alle product foto’s (ZIP)

Documentatie

Als producent van intieme producten hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de relevante ISO- en EDANA-normen.
Wil je meer informatie over onze certificeringen en kwaliteitsbeleid? Download dan onze certificaten.

Wil je een reseller worden?

Als je interesse hebt om reseller te worden van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We bieden niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook uitstekende ondersteuning en begeleiding voor onze resellers. We staan klaar om samen te werken en te groeien!
0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop