Body in Balance

Ervaar de ultieme ontspanning met Body in Balance Massageolie

Body in Balance biedt professionele massageoliën van hoge kwaliteit. Onze massageoliën zijn geschikt voor alle huidtypen en bieden intensieve verzorging en sportieve ondersteuning. De olie is geur- en smaakloos en irriteert de huid niet. De pH-neutrale formule zorgt ervoor dat de olie veilig is voor de huid. Onze massageolie is verkrijgbaar in flessen van 200 ml, 500 ml en 5 liter.

Vragen? Bel ons

+31 (0)10 467 6747

Vergroot je omzet met Body in Balance Massageolie - de meest populaire keuze op de markt

Professionele kwaliteit

Body in Balance Massageolie is ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen. Het is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een uitstekende ervaring voor de klant.

Geschikt voor alle huidtypen

De olie is geschikt voor alle huidtypen en irriteert niet. Dit maakt het ideaal voor gebruik in spa's en salons.

Positieve klanten

Body in Balance Massageolie is een bewezen succesvol product met meer dan 1000 positieve beoordelingen op verschillende platforms. Wordt ook een van onze resellers en profiteer mee van dit succes!

Bestanden

CE-certificering (PDF)

Download alle product foto’s (ZIP)

Documentatie

Als producent van intieme producten hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de relevante ISO- en EDANA-normen.
Wil je meer informatie over onze certificeringen en kwaliteitsbeleid? Download dan onze certificaten.

Wil je een reseller worden?

Als je interesse hebt om reseller te worden van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We bieden niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook uitstekende ondersteuning en begeleiding voor onze resellers. We staan klaar om samen te werken en te groeien!
0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop