Beppy

Voor een gezonde en gelukkige intieme levensstijl.

Beppy biedt innovatieve producten voor vrouwen om vrijheid en comfort te bieden tijdens hun menstruatie en intieme momenten. De Beppy tampon, Cup en Comfort Gel zijn ontworpen om het intieme leven van vrouwen te verbeteren. We werken nauw samen met ons professionele team om te innoveren en ons portfolio uit te breiden.

Vragen? Bel ons

+31 (0)10 467 6747

Word een Beppy-reseller en bied uw klanten innovatieve menstruatie- en intieme producten aan

Innovatieve producten

Beppy biedt een assortiment van innovatieve producten die zijn ontworpen om vrouwen vrijheid en comfort te bieden tijdens hun menstruatie en intieme momenten.

Veilig en duurzaam

Beppy-producten zijn gemaakt van hoogwaardige, huidvriendelijke materialen en zijn ontworpen om langdurig en veilig te worden gebruikt. Dit maakt ze een duurzaam alternatief voor traditionele menstruatieproducten.

Sterke merknaam

Beppy is al meer dan 20 jaar een vertrouwd merk in de sector en heeft een grote groep loyale klanten opgebouwd. Als reseller van Beppy-producten profiteer je van de naamsbekendheid en reputatie van het merk.

Bestanden

CE-certificering (PDF)

Download alle product foto’s (ZIP)

Documentatie

Als producent van intieme producten hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de relevante ISO- en EDANA-normen.
Wil je meer informatie over onze certificeringen en kwaliteitsbeleid? Download dan onze certificaten.

Wil je een reseller worden?

Als je interesse hebt om reseller te worden van onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We bieden niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook uitstekende ondersteuning en begeleiding voor onze resellers. We staan klaar om samen te werken en te groeien!
0
    0
    Your cart is emptyReturn to Shop